Kabel-tv bredband

Bor du i ett hus som är anslutet till Bornets kabel-tv-nät har du också möjlighet att få en snabb och stabil bredbandstjänst via kabel-tv-nätet. Är fastigheten även ansluten till SplitVision Borås Stadsnät väljer du i stället att beställa din tjänst där, läs mer på SplitVisions webbplats.

Bredband via kabel-tv-nätet kopplas in i uttaget bredvid tv-antennen och belastar varken telefoni- eller tv-nätet. Du får en fast internetuppkoppling till en låg månadskostnad.

Bredbandstjänster kabel-tv

Bornet kabel-tv Guld, 329:-/månad
10 Mbit/s i nedladdning och cirka 2 Mbit/s i uppladdning.

Bornet kabel-tv Silver, 299:-/månad
8 Mbit/s i nedladdning och cirka 1 Mbit/s i uppladdning.

Bornet kabel-tv Brons, 259:-/månad
2,5 Mbit/s i nedladdning och cirka 0,6 Mbit/s i uppladdning.

Bornet kabel-tv Bas, 199:-/månad
0,5 Mbit/s i nedladdning och cirka 0,3 Mbit/s i uppladdning.

Se Anslutna fastigheter för information om vart vi idag kan leverera Bornet kabel-tv bredband.

Modem för kabel-tv bredband

För att ditt kabel-tv bredband ska fungera måste du ha ett modem som du kopplar in med en antennkabel till bredbandsjacket bredvid tv-uttaget.

Låna modem
När du tecknar avtal kan du kostnadsfritt låna ett modem av oss så länge du är kund. Bindningstiden för avtalet är då 12 månader, därefter gäller det löpande med 2 månaders uppsägningstid, till dagsaktuella ordinarie priser. Vid en uppsägning ska modemet och samtliga tillbehör återlämnas.

Köpa modem
Du kan även välja att köpa ett modem av oss. Det kostar 600 kr och du får då ingen bindningstid, men två månaders uppsägningstid på avtalet.

Eget modem
Om du har ett eget modem måste det vara kompatibelt för DOC SIS 2.0 och du måste på avtalet fylla i HFC MAC id-numret som du hittar på modemet. Några som inte fungerar är modem av märket Nemo och inte heller Motorola SurfBoard SB4200. Modem av märket WebStar fungerar, uppge CM MAC id på avtalet.

På avtalet fyller du i om du vill låna, köpa eller har eget modem.

Leveranstid är 1-2 veckor (under juli och augusti upp till 4 veckor). Om du önskar ett senare startdatum till exempel på grund av att du har en annan operatör idag, fyller du i det på avtalet.